TAKRENNER

Vi leverer og monterer takrenner i forskjellige materialer:

Aluminium, kobber, sink og plast.

Alle fire typene kan leveres lakkert, dersom det er aktuelt med farge på renna. De forskjellige dimensjonene finnes i en rekke standardfarger på lager. Spesielle farger til prosjekter kan også leveres mot et tillegg i pris.

Aluminium trenger ingen overflatebehandling, da dette materialet selv bygger opp et beskyttende oksidbelegg mot korrosjon. Det er denne prosessen som etter noen år gir den matte, patinerte sølvfargen. I enkelte distrikt blir blank aluminium godkjent og foretrukket ved restaurering av gamle bygninger som hadde sinktakrenner tidligere.

Kobber er eksklusivt og unikt. Det får med tiden en flott irr-grønn farge.

Overflaten gir samtidig kobberet god beskyttelse og lang levetid. På grunn av kobberets værbestandighet kan det også godt settes opp i kystområder.

Plasttakrenner har gjennom mange år vært populære fordi de år etter år beholder det samme flotte utseende.

De tåler godt både luftforurensning, solens UV-stråler, streng kulde og salt i kystområder.

Plasttakrenner er utviklet til å fungere i det barske nordiske klimaet. Samtidig er takrennen kjennetegnet ved en enkel, sikker og hurtig skjøting og montering. Dette er egenskaper som med rette gjør plasttakrenner til markedets sterkeste og sikreste takrenne på markedet.

Plastmo er den eneste leverandør av takrenner med 25 års garanti. Både i forbindelse med nybygg og renovering er det ofte nødvendig med spesielle takrenneløsninger. Her er Plastmo spesialist, og vi har en lang rekke med spesialdeler. Plastmo har utviklet et helt spesielt lim som ”sveiser” takrennen sammen. Limet kan brukes i regn og fuktig vær. Skjøtene er like sterke og tette som selve takrennen